Bine ati venit pe blogul - Decorama

Suntem o companie producatoare de mobilier personalizat avand solutii complete pentru casa, birouri, spatii comerciale si hoteluri

marți, 27 iulie 2010

Mobilier Decorama

Înfiinţată în anul 1994, Decorama s-a impus încă de la început ca una dintre cele mai bune firme de mobilier la comandă din Galaţi. De atunci toate eforturile noastre s-au canalizat în direcţia inovării şi dezvoltării acestei companii pentru a satisface toate cerinţele existente pe piaţă. Însă, cei care ne-au ajutat întotdeauna să ridicăm standardul lucrărilor noastre au fost clienţii.

Aleasă cu atenţie, echipa de designeri, proiectanţi şi executanţi ai firmei propune cele mai moderne şi profesioniste proiecte. Aceştia oferă clientului posibilitatea de a-şi personaliza până în cel mai mic detaliu fiecare spaţiu al locuinţei lor indiferent de stilul pe care în aleg, ceea ce a dus întotdeauna la un plus de originalitate în acestă companie. Dispunem şi de un spaţiu de producţie dotat cu cele mai noi şi moderne utilaje de producţie, fapt ce îi permite să dea un plus de calitate produselor.

Mobilierul produs de această companie se adaptează uşor oricărui tip de spaţiu, indiferent de destinaţia acestuia, prin posibilitatea realizării de modele variate. Elementele de mobilier create de noi conferă spaţiului dumneavoastră o imagine interesantă şi plină de viaţă. Ele pot de asemenea să vă influenţeze pozitiv starea de confort şi dispoziţie. Ca societate specializată în proiectarea şi producţia de mobilier avem în vedere în mod deosebit ca produsele noastre să corespundă solicitărilor clienţilor noştri.

Principalele produse oferite clienţilor sunt:

    Mobilier şcolar pentru grădiniţe şi şcoli

    Mobilier casnic

    Mobilier pentru spaţii comerciale.

    Mobilier birou



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu